Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Medical Park Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, son iki lig maçını kaybettiklerini hatırlatarak, "Kupada kazandığımız Mersin İdmanyurdu maçıyla moral bulduk. Ligin üst sıralarında gezinmeyi benimsemek adına önemli bir maçtı. Rakip kontra atağı en iyi yapan takım pozisyonundaydı. Ama pozisyon vermeden maçı bitirdik. Diarra çıkınca sahada forvetsiz 4-6'ya döndük. Elimizde forvet kalmadı. Oyuncular sahada müthiş bir özveri gösterdiler. Haklı bir galibiyet aldık. Penaltı olsa daha farklı olabilirdi. Rakiplerin kaybettiği bir haftada bize bu skor iyi dönecek. Takımlar bir iki oyuncu eksik olunca feryat ediyor. Ama biz 8 oyuncu eksik günlerimiz geçti. Ciddi anlamda sıkıntılarımız var. Oyuncularımızın dinlenmeye ihtiyaçları var" dedi.
Medical Park Antalyasporlu genç oyuncu Zeki, kazandıkları için mutlu olduklarını ve ileri günlerde daha çok galibiyet alacaklarını söyledi.
Ali Tandoğan ise zorlu bir süreçten geçtiklerini, art arda gelen mağlubiyetler nedeniyle bu maçın öneminin farkında olduklarını ifade ederek, "Bu maçtan alınacak galibiyetle üst sıralara yükseleceğimizi biliyorduk. Oyun genelinde kontrol bizdeydi. İkinci yarı skoru korumaya yönelik oynadık. Penaltı kaçırdık. 4-5 yüzde yüz gol pozisyonu var. Bu iyiye işaret. Antalyaspor olarak hedefimiz ilk 5'e girmek" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, rakiplerinin kendilerinden daha istekli olduğunu anlatarak, "Antalyaspor galibiyeti hak etti. Takım böyle bir oyundan dolayı beni üzdü. Önümüzdeki haftalarda kazanma isteğini gösteririz. Bize yakışan bir oyun değildi. Haklı bir mağlubiyet aldık. M.Park Antalyaspor'u kutluyorum" ifadesini kullandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor forvet oyuncusu Zenke, yenilginin hayal kırıklı olduğunu kaydetti. Maça iyi başlayamadıklarını belirten Zenke, Antalyaspor'un oyunda etkili olmayı başardıklarını dile getirdi.
Konuk takım oyuncusu Cenk ise Antalya'dan istemedikleri bir skorla döndüklerini belirtti.
(ÇY-BÇ-S)

02.02.2013 21:58:51 TSI

Editör: Wan Haber