Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Taylan Gün ve Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hüseyin Göksülük, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin önemli sağlık kuruluşlarından biri olan ve sektörde başarılarıyla adından söz ettiren Medical Park Gaziantep Hastanesi, kadrosuna kattığı iki yeni hekimle daha hizmet vermeye devam ediyor. Halen Doç. Dr. Hasan Turhan'ın ve Uzm. Dr. Osman Etem Aydın'ın görev yaptığı Kardiyoloji Polikliniği'ne Uzm. Dr. Hüseyin Göksülük, Op. Dr. Tuncay Özdemir'in hasta kabulüne devam ettiği KBB Polikliniği'ne de Op. Dr. Taylan Gün'ü ekleyen Medical Park Hastanesi, her iki bölüme de takviye yaparak yoğunluk oluşan bu alanlarda hasta memnuniyetini artırmayı hedefliyor.
1977 Gaziantep doğumlu olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Taylan Gün, ilk ve orta öğrenimini Gaziantep'te tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. Aynı yıl Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başladığı KBB ihtisasını 2004 yılında tamamladı. 2005-2006 yılları arasında Ankara Jandarma Genel Komutanlığı dispanserinde vatani görevini tamamladı. 2006 yılından itibaren Gaziantep'te çeşitli özel sağlık kurumlarında görev yaptı. İngilizce ve İspanyolca bilen Op. Dr. Taylan Gün, evli ve bir çocuk sahibi.
1977 Ankara doğumlu olan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hüseyin Göksülük ise, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2001 yılında mezun oldu. 2002 yılında Gazi Üniversitesi'nde bir süre göz hastalıkları alanında araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2002-2007 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kardiyoloji ihtisasını tamamladı. 2008-2009 yılları arasında Kilis Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Lefkoşa ve Eskişehir'de özel hastanelerde çalıştı. Ocak ayı itibariyle Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayan Göksülük, Medical Park ailesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, özveriyle çalışmanın gayreti içinde olacağını söyledi.
(MDC-Y)

29.01.2013 17:17:08 TSI

Editör: Wan Haber