Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Karatay'a sunulan hizmetler noktasında birlikte hareket edilen ve ortak kararlar alan meclis üyelerine yönelik ilçe genelini kapsayan gezi programında özellikle 2012 yılında temel atma törenleri gerçekleşen inşaatlar ve açılışı yapılan tesisler gezildi. Gezi programında yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Hançerli, meclis çalışmalarının uyum içerisinde yürütüldüğünü dile getirerek Karatay'a hak ettiği konumu kazandırmakta kararlı olduklarını söyledi. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan meclis üyeleri ile Karatay'a sunulan hizmetler noktasında birlikte hareket edilerek ortaklaşa kararlar alındığını vurgulayan Başkan Hançerli, Karataylıya daha rahat ve huzurlu bir ilçede yaşama imkanı sunmak için çaba sarf edildiğini dile getirdi. Hizmette kaliteye önem verdiklerini ve bugüne kadar yapılan çalışmaların bunun kanıtı olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, bugün üniversitesi olan, kamu binalarının sıkça yapıldığı ve Türkiye'de kentsel dönüşümü en iyi uygulayan bir Karatay'dan söz edildiğini kaydetti.
Gezi kapsamında Şems Katlı Otopark, Kongre ve Gençlik Merkezi inşaatı, 15'nci okul olan Sarıyakup İlkokulu inşaatı, 5 okula yapılan spor salonu inşaatları, 3 anaokulu inşaatı, Mevlana Kültür Merkezi civarı Kentsel Dönüşüm alanı, yeşil alanlar ve birçok yatırım hizmetini yerinde görüldüğünü ifade eden Hançerli, "Karatay'ın hakkettiği görünümü kazanması için önümüze sunulan projeler üzerinde çalışıyoruz, halkımıza daha rahat ve huzurlu bir ilçede yaşama imkanı sunmak için çaba sarf ediyoruz" dedi.
Başkan Hançerli, belediye olarak 31 meclis üyesinin oluşturduğu komisyonlar ve tecrübeli personeli ile bugüne kadar yapılan çalışmaları yeterli görmeden yeni projeler ve yeni yatırımlar ile Karataylıya daha fazla hizmet etmek için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
(AH-Y)

16.01.2013 16:39:23 TSI

Editör: Wan Haber