AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu turistik çarşı esnafını ziyaret etti.
Kendisinin de öğretmeni olan emekli öğretmen Orhan Yalkın ile birlikte turistik çarşıdaki esnafı ziyaret edip, sohbet eden Mazıcıoğlu, esnafın sıkıntısını dinledi. Mazıcıoğlu, esnafın yakın ilgisi ve esnaf Mehmet Çevik'in özellikle kendilerine ilgi göstermesinden çok memnun olduğunu dile getirdi. Çarşı esnafı, turistik çarşının artık eskisi gibi ilgi görmediğini ve işlerin olmadığından yakındılar. Mazıcıoğlu, esnafın sıkıntılarını gidermek adına elinden geldiği kadar ilgileneceği sözünü verdi.
Esnafı ziyaretindeki amacının kendileri hakkındaki görüşü ve sıkıntılarını dinlemek olduğunu belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, "Çarşı esnafını dolaşmamızdaki amaç esnafın bizler hakkında görüşü nedir ve sıkıntılarını dinlemek üzere dolaşacağız. Biz zaten halkın içerisinde olan insanlarız. Ben ve AK Partili diğer vekillerimizle birlikte üç gün Ankara'da, 4 gün Gaziantep'teyiz. Benim evim zaten Gaziantep'te, yarın vekilliğim bittiğinde yine Mehmet kardeşimin yanında olacağız. Orhan amcamızın yanında olacağız. Allah bize bu makamları nasip etti. İkinci dönem milletvekiliyim. İnşallah alnımız dik şekilde vekilliğimiz bitiğinde de hep beraber kol kola el ele alnımız ak olarak dolaşmak için çalışıyor, çabalıyoruz" dedi.
Mazıcıoğlu'nun esnafın sıkıntılarıyla yakından ilgilendiğini ifade eden Gaziantep Turistik Çarşı Esnafı Mehmet Çevik, "Vekilimiz vekil olmadan önceki halde şuan, hiç bir fark yok. Biz aradığımızda meşgul olduğu zaman telefonu kapalıysa o bize tekrar daha sonra arıyor. Yani 'Seçimden seçime partililer geziyor' derler. Bizim vekilimiz kendisi seçim öncesi de geliyor, geziyor, sıkıntılarımızı dinliyor" şeklinde konuştu.
(FS-MEF-Y)

09.02.2013 15:02:26 TSI

Editör: Wan Haber