AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, AK Parti kadroları olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek, " Vatandaşın sorunlarına, sıkıntılarına çözüm arayan ve sonuçlandıran bakış açısıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, zaman zaman muhalefet partileri tarafından kendilerine atıfta bulunulduğunu belirterek, "Ancak bunların hiç birisi, hizmet üretme ve vatandaşların beklentilerine cevap verecek çalışmalarının önüne geçmemektedir. Döşemealtı ilçe teşkilatı olarak ilçede ve tüm beldelerde etkin ve gücünü her geçen gün hissettirecek anlayışta çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
İlçe teşkilatının toplantılarını düzenli olarak gerçekleştirdiğini belirten Mayıslar, vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için telefonların 24 saat açık olduğunu belirtti. Mayıslar, "İl Özel İdaresi'ne bağlı olan ve hizmet bekleyen köyler, Killik, Ilıca, Ağırtaş, Aşağıoba, Karaevililer, Karataş, Kovanlık ve diğer köyler de alt ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdık. Bu beldelere, ilçe belediyemize bağlandığı zaman daha çok hizmetler yapılacak" diye konuştu.
Döşemealtı'nın Antalya'nın parlayan yıldızı olduğunu belirten Mayıslar, "Ankara artık bu ismi çok iyi biliyor ve tanıyor. Yakın zamanda TEİAŞ ilçemize tam 45 milyon TL'lik bir yatırım, yeni bir trafo yapacak. Döşemealtı'nın büyük eksikliğini giderecek" şeklinde konuştu.
(SK-Y)

13.02.2013 13:57:22 TSI

Editör: Wan Haber