Yeşilin maviyle buluştuğu Sakarya, Türkiye'nin en büyük turizm fuarı Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'na katıldı.
Mavi ile yeşilin doğallıkla buluştuğu Sakarya, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 17'si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'nda stant açtı. Kendine has yiyecekleri ve geleneksel el sanatlarıyla ziyaretçilere kendini tanıtan Sakarya, fuara katılanlardan yoğun ilgi gördü.
Sakarya'nın Taraklı İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Naim Nalbant, fuarın Sakarya ve ilçelerinin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, "Biz de 4'üncü dönemdir katılıyoruz. Sakarya'nın Taraklı ilçesi Marmara'nın güneydoğusunda tarihi konaklarıyla ünlü bir Anadolu kasabamız. Doğasıyla, kültürüyle, adetleriyle kimliğini koruyan bir ilçemiz. Şuanda 1150 yataklı termal turizmi yapılıyor. 2014 yılının sonunda bitecek" dedi.
Sakarya'nın Kocaali ilçesi Turizm Kültür Dernek Başkan Yardımcısı Şerif Sarı ise, "Kocaali'nin tanıtılması adına 3'üncü yıldır fuara katılıyoruz. Kocaali çok otantik bir ilçemiz. Değişik kültürleri bir arada yaşama imkanı sunan bir ilçe" şeklinde konuştu.
Sakarya'yı İstanbul'da görmek isteyen ziyaretçiler 27 Ocak Pazar Günü'ne kadar fuarı ziyaret edebilecek.
(HÇ-AS-YHY-Y)

24.01.2013 22:43:16 TSI

Editör: Wan Haber