Antalya Fanatic Tour tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2016 Türkiye Masterlar Şampiyonası bu yıl 12-13- 14-15 ve 16 Ekim tarihlerinde Antalya Kremline Palace Otel tesislerinde yapılacak.

Türkiye'nin önde gelen önemli organizasyonlarından Antalya Fanatic Tour 2016 Türkiye Masterlar Şampiyonasına katılacak olan Van Masterlar takımı çalışmalarını DSİ spor tesislerinde haftanın üç günü ise halı sahada sürdürerek hazırlanıyor.

Van'ın futboluna hizmet vermiş eski profesyonel futbolculardan oluşan Van Masterler takımının başkanlığını Enver Azbay, takım kaptanlığını Zeki Yılmaz yapıyor. Van Masterler takımının turnuvada Van'ı en iyi şekilde temsil ederek, Van'a dönmek istediğini ifade eden Başkan Enver Azbay ve Kaptan Zeki Yılmaz, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylediler.

Turnuvaya Van Masterlar Derneği futbol takımının yanı sıra Türkiye'nin çeşitli bölgelerini ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerini temsil eden 28 takım katılıyor. Kadrolarında önemli futbolcuları barındıran takımlar arasındaki maçların zorlu geçeceği belirtiliyor.

"Antalya'da Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz"

Turnuva hazırlıklarına devam ettiklerini belirten, Van Masterlar Derneği Başkanı Enver Azbay, Antalya fanatic Tour tarafından düzenlenen Türkiye Masterlar Şampiyonası 13, 14, 15 ve 16 Ekim tarihlerinde Kremline Palace Otel'in tesislerinde düzenleneceğini sözlerine ekleyerek, "Savaşların dünyanın hiçbir yerinde olmaması, sevgi, saygı ve hoşgörünün tüm dünyaya hâkim olması temennisi ve hedefiyle "Sevgi, Saygı, Hoşgörü" temasıyla düzenlenen turnuva bu yıl farklı bir anlamlı kazanacak. Van Masterlar takımı olarak Antalya'da Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz" şeklinde konuştu.  

 "Amacımız sadece sportif başarı değil"

Van Masterlar futbol takım kaptanı Zeki Yılmaz da, "Böyle anlamlı bir turnuva'ya katılmayı görev bildik ve turnuvaya önem veriyoruz.  Uyumlu bir ekibiz. Takımda yer alan arkadaşlarımız yıllarca futbol oynamış bu konuda kendilerini ıspatlamış kişilerdir. Bu nedenle iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Van Masterlar olarak amacımız sadece sportif başarı değil. Aynı zamanda Van'ımızı da iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

 "Her şeyden önce spor ve futbol birlik ve beraberliktir"

Van Masterler Futbol Derneği Basın sözcüsü Rıdvan Can, "Van Masterlar futbol dermeği olarak her şeyden önce fair play içerisinde örnek davranışlar göstererek spor ve futbol alışkanlıklarını devam ettiren kişilerden oluşan güçlü bir ekibiz. Ekibimizde Vanspor başta olmak üzere farklı profesyonel takımlarda top koşturmuş değişik mesleklerden farklı  isimler bulunmaktadır. Herkesi bir araya getiren ve bütünleştiren spor ve futbol birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğu bir olgudur" diye konuştu.

Tek amacın futbol oynamak olmadığı sosyal amaçlı çalışmaları ihmal etmeyen bir camia olduklarını sözlerine ekleyen Can, "Dernek Başkanımız Sayın Enver Azbay ve takım kaptanımız Zeki Yılmaz öncülüğünde kurulan Van Masterler takımının öncelikli hedefi olarak birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde tutarak çalışmalarımızı sürdürmektir. Bu anlamda antrenmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hedefimiz turnuvada başarılı bir performans sergileyerek Van'a şampiyon olarak dönmek" dedi.

Öte yandan Turnuvaya 28 Master takımı katılıyor.

Vansesi Haber Merkezi

Editör: Wan Haber