Samsun'da polisin bir masaj ve güzellik merkezinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine yaptığı baskında gözaltına alınarak tutuklanan masaj ve güzellik salonunun sahibi genç kadın, yargılandığı ilk duruşmada tahliye oldu.
Samsun'un Atakum ilçesi Atakent mevkisinde bulunan bir apartmanın giriş katında bulunan masaj ve güzellik salonunda Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, 70 lira karşılığı masaj, 70 lira karşılığında da fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ahlak ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu masaj ve güzellik merkezinden çıkan M.K., söz konusu yerde 70 lira vererek masaj yaptırdığını, ayrıca 70 lira daha vererek masaj yapan Z.E. adlı bayanla ilişkiye girdiğini itiraf etti. Polis, merkezin sahibi E.G. (32) adlı bayanı gözaltına alarak mahkemeye sevk etti.
"Fuhuş için yer temin etmek ve fuhşa aracı olmak" suçundan 26 gün önce tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilen E.G.'nin bugün yargılanmasına başlandı. Samsun 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada ifade veren E.G., hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Güzellik ve masaj salonunun kendisine ait olduğunu ifade eden E.G., "Z.E. benim misafirimdi. Kız kardeşi benimle çalışmaya başlamıştı. Onun için yanıma gelmişti. Kesinlikle Z.E. o gün bir başkasına masaj yapmadı. Bu nedenle tanığın beyanı doğru değildir. Ben M.K. adlı kişiyi tanımam. Masaj salonuna gelmiş ve 70 lira para almış olabilirim. Her müşterimi hatırlamıyorum. Müşteriler zaman zaman cinsel ilişki teklifinde bulunuyorlar. Hatta telefonla bile arayıp teklif ediyorlar. Ben haziran ayında devraldım. Belki önceki işletmeden dolayı müşteriler böyle davranıyor olabilirler. Kesinlikle suçlamaları kabul etmiyorum. Masör ve cilt bakımı konusunda sertifikalı olmayanı çalıştırmıyoruz. Öncelikle beratimi talep ediyorum" dedi.
Mağdur sıfatıyla duruşmada ifade veren Z.E. adlı kadın, kimseden şikayetçi olmadığını ve kimseyle de ilişkiye girmediğini söyledi.
Mahkeme heyeti, tutuklu yargılanan E.G. hakkında kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösterir somut olgular var ise de delillerin toplanmış ve sabit ikametgah sahibi olması sebebiyle tahliyesine karar verdi.
(MAY-SLH-CC-Y)

29.01.2013 16:50:44 TSI

Editör: Wan Haber