Samsun'da kendi masaj ve güzellik merkezinde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Atakent mevkisinde bulunan bir masaj ve güzellik salonunda ihbar üzerine baskın düzenleyen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, 70 lira karşılığı masaj, 70 lira karşılığı da fuhuş yapıldığını tespit etti. Masaj salonundaki çöp kutusunda yapılan aramada kullanılmış prezervatiflerin ele geçtiği öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan masaj ve güzellik merkezinin sahibi E.G. (32) adlı kadın ile söz konusu işyerinde çalışan E.Y. (24) adlı genç adliyeye sevk edildi. 4 bayanın masör olarak çalıştığı işyerinin sahibi E.G.'nin verdiği ifadede, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, masaj salonunda fuhuş yapıldığından haberinin olmadığını söylediği öğrenildi.
Savcıya ifade veren E.Y. serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen E.G., "Fuhuş için yer temin etmek ve fuhşa aracı olmak" suçlarından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
(MAY-SLH-ÖZ-Y)

04.01.2013 13:02:57 TSI

Editör: Wan Haber