Erzurum'da Masa Tenisi her geçen gün büyük ilgi görüyor.
Antrenörler Mahmut Çağlayan, Uğur Toprak, Vedat Küçükoğlu ve İl Temsilcisi Ali Durmuş ile bu spora gönül vermiş olan Beden Eğitimi Öğretmenlerinin sürüklediği Masa Tenisi son yıllarda okullarda alt yapıya indirildi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın da destekleri ile başarılı hizmetlere imza attıklarını ifade eden Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, bu spor dalının her geçen gün büyük bir ilgi görmesinden memnun kaldıklarını söyledi. Okulların yoğun bir tempoda Yakutiye Spor Salonu'nda masa tenisi çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Durmuş, Kurumlararası Masa Tenisi Valilik Kupası Müsabakalarının da tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.
EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ ÇİNTİMAR
Son yıllarda Masa tenisinde önemli bir ivme yakaladıklarını ve alt yapıdan yetiştirdikleri yetenekli sporcularla dereceler elde ettiklerini vurgulayan Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, tüm bu etkinlikleri ve yakalayan başarıyı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın destekleri ile yaptıklarını söyledi. Masa Tenisine gönül veren Beden Eğitimi öğretmenlerinden de destek aldıklarını vurgulayan Ali Durmuş, Erzurum'da Masa Tenisinin zirve yapması için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
(ERZ-AT-Y)

06.12.2012 15:48:41 TSI

Editör: Wan Haber