Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi, resim ve rölyef sergisine ev sahipliği yapıyor.
Kültür ve Sanat Evi bünyesindeki ücretsiz kurslarda eğitmen olarak görev yapan Nurdan Kökşen ve Semiha Yalçın'ın ortak sergisi 28 Ocak'ta düzenlenen kokteylle açıldı. Sergide Nurdan Kökşen rölyef ve Semiha Yalçın ise resim çizerek canlı performans sergiledi. Kalabalık bir sanat severin gezdiği sergi 7 Şubat'a kadar gezilebilecek.
Semiha Yalçın Kimdir?
1990 Turunç doğumlu Muğla Anadolu Lisesi Resim Bölümü, Muğla Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Anabilim Dalı Resim Öğretmenliği mezunudur. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Resim Öğretmenliği bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Şimdiye kara 2 kişisel 26 karma sergi açmıştır. Çalışmalarını Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Resim Kursları Eğitmeni olarak sürdürmektedir.
Nurdan Kökşen Kimdir?
1960 Ankara doğumlu Eskişehir Anadolu Ünivesitesi İktisat ve İdari Bölümler, Sosyal Bilimler Programı mezunudur. GATA Tıp Tarihi'nden emeklidir. Ankara Kültür Bakanlığı Tezhip, Halk Eğitim Sergileri'ne katılmıştır. 7 yıldır özel atölyesinde keçe, rölyef, tezhip, taş bebek, ebru dersleri vermiştir. Çalışmalarını Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Keçe, Taş Bebek ve Kitre Eğitmeni olarak sürdürmektedir.
(BG-MB-İK)

29.01.2013 17:24:52 TSI

Editör: Wan Haber