Marmaris Deniz Ticaret Odası ve A Bank Marmaris Şubesi iş birliğiyle imzalanan protokolle denizcilere düşük faiz oranları ve uygun ödeme kolaylıkları sağlayan 'Kış Güneşi' kredisi verilecek.
Marmaris Deniz Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen protokol toplantısında 'Kış Güneşi' isimli kredi protokolünü Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi ve A Bank Marmaris Şubesi Müdürü Okan Özcan Pekcan imzaladı.
Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi imza töreni öncesi yaptığı açıklamada Deniz Ticaret Odası üyelerinin yaza hazırlanırken teknelerinin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen denizcilerin bu kredi sayesinde rahatlıkla gerçekleştirebileceğini söyledi. Mengi uzun vadeli kredi alımlarının daha mantıklı olduğuna dikkat çekerek, "Kredi kullanacak üyelerimizin uzun vadeli kredi kullanmalarını tavsiye ediyorum. Zorlanmadan bu şekilde rahatlıkla ödeyebilirler. Durumu uygun olanlar daha kısa vadede ödemelerini tamamlayabilirler. Özellikle küçük ölçekli işletmeler için geçiş aşamasında bu kredinin çok faydası oluyor" dedi.
Öte yandan Deniz Ticaret Odası seçimlerinin ileri bir tarihe ertelenmesinin katılımın fazlalığı açısından daha iyi olacağını belirten Mengi, "Yaz sezonu olması nedeniyle yüksek bir katılım olacağı kesin. Katılımın çok olduğu bir seçim muhakkak daha iyi olacaktır" dedi.
Konuşmaların ardından Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi ve A Bank Marmaris Şubesi Müdürü Okan Özcan Pekcan protokolü imzaladı.
(BG-SK-İK)

04.02.2013 16:01:22 TSI

Editör: Wan Haber