Adana'da 12 Ocak tarihinde düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Kros Şampiyonası elemelerinde yarışan Mardin Belediyegücü ilk 12 takım arasına girmeyi başardı.
Alınan bu sonuçtan sonra, Mardin Belediyegücü büyük erkeklerde Türkiye Birinci Kros Ligi'ne yükseldi. 12 takımın mücadele edeceği 1. Lig'de Mardin Belediyegücü Spor Kulübü'nün 9. sırada mücadele edeceği belirtildi. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "Kros takımımızın Türkiye Birinci Kros Ligi'ne yükselmesi bizi sevindirmiştir. Bundan sonra ligde ve yol yarışmalarında Mardin ilimizi ve belediyemizi başarıyla temsil edecekler. Belediye olarak takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Belediyegücü Şube Sorumlusu Mehmet Münir Cura'yı ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dilerim'' dedi.
Atletizmde köklü kulüplerle mücadele edeceklerini dile getiren Atletizm Şube Sorumlusu Balkan Şampiyonu Mehmet Münir Cura ise hedeflerinin ligde ilk altıya girmek olduğunu, yaptıkları transferlerle ligde kalıp, üst sıraları zorlamak istediklerini ifade etti.
(MA-AKK-S)

15.01.2013 14:14:03 TSI

Editör: Wan Haber