Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, 43. MARÇEP toplantısına ev sahipliği yapacaklarını söyledi.
Marmara Çevre Platformu'nun (MARÇEP), 43. toplantısını Çorlu'da gerçekleşeceğini ve Çorlu Kent Konseyi'nin de bu toplantıya ev sahipiliği yapacağını belirten Ramadan Cesur, MARÇEP toplantılarının Marmara Bölgesi'nin değişik yerlerinde gerçekleştğini ifade etti.
Toplantıda, ağırlıklı olarak çevre, sağlık, GDO'lu ürünler ve beslenme konularının ele alınacağını da belirten Cesur: "Çok önemli bir kuruluş olan MARÇEP'in 43. toplantısını Çorlu'da gerçekleştireceğiz. Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde 26 Ocak 2013 Cumartesi günü yapılacak olan toplantıda, bölgemiz adına önemli konular masaya yatırılacak. Bizler de MARÇEP'in 43. toplantısına ev sahipliği yapacağız" dedi.
Yapılacak olan toplantıda konuşmacıların da yer alacağını söyleyen Cesur, "MARÇEP toplantısına, Avukat Bülent Kaçar, İğneada Çevre Derneği yetkilisi Yaşar Mersin, İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü görevlisi Dr. Yavuz Dizdar, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Prof.Dr. Kenan Demirkol ve Namık Kemal Üniversitesi'nden Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu konuşmacı olarak katılacak. Daha sonra konuşmacılara plaket takdim edeceğiz" diye konuştu.
Cesur, toplantı sonunda Çorlu Belediyesi'nin resim kursu kursiyerlerinin "Çocuk gözüyle dünya" konulu resim sergisinin de açılacağını kaydetti.
(SŞ)

24.01.2013 19:34:49 TSI

Editör: Wan Haber