Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Marmara Çevre Platformu'nun (MARÇEP) 43. blge toplantısına Çorlu'nun ev sahipliği yapacağını söyledi.
Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleştirilecek olan MARÇEP 43. Bölge Toplantısında Çorlu Kent Konseyi'nin ev sahibi olacağını belirten konsey başkanı Ramadan Cesur: "26 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan toplantı 12 :30'da bşalaycak. Toplantıda Çorlu Kent Konseyi adına bir konuşma gerçekleştireceğim. Daha sonra ise, Avukat Bülent Kaçar, Trakya Çevre Sorunlarında Hukuksal Boyut konulu bir konuşma gerçekleştirecek. Sonasında İğneada Çevre Derneği adına Yaşar Mersin, İğneada Termik Santrali ile ilgili olarak konuşma gerçekleştirecek" dedi.
Ramadan Cesur:"Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'ndeki toplantıda İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Dr. Yavuz Dizdar Beslenme ve Sağlık, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Kenan Demirkol GDO'lu Ürünler, Namık Kemal Üniversitesi'nden Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu da Tarım Topraklarının Kirlenmesi konularında sunumlar gerçekleştirilecekler. Forumun ardından toplantıda, panelistlere plaket de takdim edilecek" diye konuştu.
(SŞ )

07.01.2013 10:26:43 TSI

Editör: Wan Haber