Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne atanan Osman Uzun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne atanan Osman Uzun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete Başkan Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Funda Solak, Hasan Eryılmaz ve Tamer Çipiloğlu da katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Ergün, "Bundan sonraki süreçte inanıyorum ki Manisa halkına hizmet noktasında tüm çalışanlarınızla birlikte seferber olacaksınız. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için bizlerinde sizlere her türlü desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın" dedi.

"MART AYINDA HİZMETE GİRECEK"
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2013 yılında Manisa'da Gıda Bankası kurulması amacıyla çalışmalarında hız kazandığını söyledi. Bununla ilgili olarak meclis toplantısında ilgili kararın geçtiğini hatırlatan Başkan Ergün, "Manisa'da 700'e yakın dar gelirli vatandaşımıza gıda dağıtımı yapılıyor. Artık bunun yerine açacağımız Gıda Bankası'ndan, halkımız kendilerine verilecek alışveriş kartlarıyla ihtiyacı olan ürünleri alabilecek. Mart ayında hizmete açacağımız Gıda Bankası'ndan vatandaşlarımız, gıda ürünlerinden, çocuk bezine kadar her türlü ihtiyacını kendisi karşılayabilecek" diye konuştu.

YERLE İLGİLİ İNCELEME YAPILDI
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Sosyal Yardım İşleri Müdürü Uzun ve beraberindekilerle birlikte Gençlik Merkezi çevresinde, Gıda Bankası'nın hizmete açılması planlanan yerler ile ilgili olarak inceleme yaptı. Başkan Ergün, Mart ayının başında hizmete açacakları Gıda Bankası'nın yeriyle ilgili sorunu da en kısa zamanda çözeceklerinin altını çizdi.
(AY-ERG-Y)

11.12.2012 17:58:08 TSI

Editör: Wan Haber