Manisaspor, Coca-Cola Akademi U16 Ligi Batı A Grubu'nda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden U16 Türkiye Milli Takımı'nın başarısını pasta keserek kutladı.
Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer ve oyuncuları, bugün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında U16 Türkiye Milli Takımı Antrenörü Tansu Yanık ve futbolcularla bir araya gelerek, milli takımın başarısını kutladılar. Teknik direktör Erginer, şampiyonluk pastasından ilk dilimleri U16 Milli Takımı antrenörü Yanık, takım kaptanı Hüseyin Tok ve U16 Takımı kaptanı Yunus Yılmaz'a ikram etti.
Erginer, kutlamada yaptığı konuşmada, U16 takımını elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, "Sizler Manisaspor'un yarınlarısınız. Bundan sonra hedefiniz daha da çok çalışarak A takıma yükselmek olmalıdır" dedi.
Yanık ise, A takım ile bir araya gelmenin oyuncuları için en güzel şampiyonluk hediyesi olduğunu ifade ederek, "A Takımımızın sezonun ilk yarısında bizlere yaşattığı mutluluğu, 34 hafta sonrasında da yaşamayı diliyorum" diye konuştu.
Kutlamanın ardından, Gelişim Liglerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Esendağ, Reha Erginer, Genel Müdür Alparslan Kaya, teknik heyet, U16 Takımı Antrenörü Yanık ve futbolcular birlikte yemek yediler.
(AY-ERG-Y)

24.01.2013 18:23:08 TSI

Editör: Wan Haber