Antalya kampının son günlerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, "Sefa çekeceğimiz günleri iple çekiyoruz ama inanılmaz bir cefa da çekiyoruz" dedi.
Manisaspor'un ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, "Sportif anlamda bazı beklentilerimiz vardı ancak bunun da üzerinde bir başarı geldi. Çok mutluyum. Sportif anlamda söylenecek sözler hocamız ve teknik heyetin işi. Hem başkan hem de Manisaspor gönüllüsü olarak bu başarı beni gururlandırıyor. Umarım sezon sonunda bunu tamamlamış oluruz. Şuanda hiç bir şeyi başarmadık sadece ilk yarıyı lider tamamladık. Sezon sonunda lider bitirmek çok daha önemli." dedi.

"REHA ERGİNER İLE YOLA DEVAM EDİLECEK"
Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer'le sezon sonu sözleşmesinin sona erecek olmasına yönelik gazetecilerin sorularını cevaplayan Hasgör, "Sonuç ne olursa olsun gelecek sezonda Reha Erginer ile yola devam edeceğiz. Biz hocamızla bu konuda görüşüyoruz. Reha Erginer kurumsal anlamda teknik direktörümüz ardından dostumuz. Bu konuda hem fikir olabiliriz. Bugünden sözünü veriyorum, Reha Erginer ile her konuda anlaşılacak ve yola devam edilecek. Konsantrasyon bozukluğu olmaması için bu görüşmeyi sezon sonuna aldık. Hocamız uzun yıllar Manisaspor'a hizmet verecektir. Ligde alacağı sonuçlar ne olursa olsun. Bugünden bunu rahatlıkla söylüyorum. Yönetim kurulu ve benim kararım gelecekle ilgili bakış açımızdan dolayı Reha Erginer ile sözleşme yenileyeceğiz. Bu konuda tüm kamuoyunun kafasında ki bulanıklığın gitmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİM"
Manisaspor Başkanı olmasının ardından eşine ve işine gereken vakti ayıramadığını belirten Hasgör, kendisine en büyük desteği veren eşine teşekkür etti. Başkan Hasgör şunları söyledi: "Ben 7 aydır eşime zaman ayıramıyorum. Çok zor bir görevi üstlendik. Bu gönül sevdası ben bunu eşimde söyledim. Kendiside çok büyük destek veriyor. Kendisine de teşekkür ediyorum. Bu konuda bize zaman ve izin veriyor. Hayatta yaşam felsefelerimizden biri Manisaspor"

"TAKIMIN TAKVİYE İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ"
PTT 1. Lig'i zirvede tamamlamalarının ardından her gün menajerlerin kapılarını çaldığı belirten Başkan Hasgör, "Ben medyatik olmayı seven biri değilim. Fakat lider olmak Manisaspor gönüllüsü olarak haz veriyor. Getirilerin olduğu götürüleri de var. İnanılmaz şekilde transfer baskısı var üzerimizde. Menajerler devamlı kapımızı çalıyor. Bunun içinde yoruluyoruz. Takımın takviye ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz. Bununla da ilgili gerekli açıklamaları yaptık. Bu liderlik biz yöneticileri çok yordu. Daha önce de söylediğim gibi hiç kimse sezon sonuna kadar takımdan gitmeyecek, oyuncu da almayacağız. Bu konuda ne söylediysek teknik heyette bizde arkasındayız. Bugüne kadar planlı ve programlı geldik. Bunu bozacak bir şey yapsaydık bu takım bugün bu seviyeye gelemezdi" dedi.

"MANİSA'DA Kİ TÜM KURUM VE KURULUŞLAR BİZE DESTEK VERİYOR"
Sözlerinin devamında kulübün ekonomik durumu hakkında da bilgi veren Hasgör, "Borcumuz günden güne eriyor. Çok az bir bölüm kaldı. Onu da başaracağız. Gelir getirecek ve sponsor çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Manisa'da ki tüm kurum ve kuruluşlar bize maddi anlamda destek veriyor. Umarım güzel bir sezon sonu olur" diye konuştu.

"MANİSASPOR'U SÜPER LİG'E GERİ DÖNDÜRECEĞİZ"
PTT 1. Lig'de ki sıradan kulüplerden olmadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Hasgör şunları ifade etti: "Biz farklı bir kulübümüz. Seyirci desteğimiz az olabilir ama Süper Lig kültürünü fazlaca almış bir kulüp haline geldik. 16 tane alt yapı oyuncusuyla da ligde mücadele etsek bile hedeflerimiz var. Şehrimize Süper Lig farklı bir kültür getirdi. Kulübümüzü borçlarından temizleyerek top atılsa yıkılmayacak hale getiririz. Manisaspor'u Süper Lig'e geri döndüreceğiz. Sefa çekeceğimiz günleri iple çekiyoruz ama inanılmaz bir cefa da çekiyoruz. Yönetimde ki herkes tüm vaktini Manisaspor'a ayırıyor."
(AY-RFK-S)

14.01.2013 13:35:32 TSI

Editör: Wan Haber