Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer PTT 1. Lig'in 16. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Erginer, Torku Konyaspor maçının bundan önceki 14 haftaya bakıldığında kendi tarzlarının dışına çıktıkları bir maç olduğunu kaydederek, "Manisaspor bundan önce; takım, taktik disiplinine sadık bir ekipti. Bu haftaki oyunumuz biraz bunların dışına çıktı. Dolaysıyla futbolun takım oyunu olduğunu, takım birlikteliğinin her şeyden önemli olduğunu bu maçta bir kez daha gördük. Bunun bedelini de 3 puan kaybederek ağır bir şekilde ödedik. Bu mağlubiyet artık geride kaldı. Önümüzde çok önemli bir Kayseri Erciyesspor maçı var. Deplasmanda galip gelerek Torku Konyaspor mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz" dedi.
Erginer, bir basın mensubunun, "Torku Konyaspor maçında takımda isteksizlik, yorgunluk vardı şeklindeki yorumlarla ilgili neler düşünüyorsunuz?" şeklinde sorusu üzerine şöyle konuştu:
"Bizim isteksiz olmamız için nasıl bir sebep olabilir? İstekli olmamız için çok sebep vardı. Maç fazlasıyla da olsa lider olacaktık, evimizde yenilmezliğimizi, çıkışımızı devam ettirecektik. Biz şimdiye kadar hiçbir maça isteksiz çıkmadık. Takım olarak galip geliyoruz, takım olarak mağlup oluyoruz."

FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI
Manisaspor takım kaptanı Hüseyin Tok, Torku Konyaspor maçının, ilk devrede oynadıkları maçların içinde performans olarak en kötü oynadıkları maç olduğunu ifade ederek, "Konyaspor maçı bizden daha fazla istedi. Son haftalarda iyi bir çıkışımız vardı. Böyle bir oyun beklemiyorduk kendimizden. Lig uzun bir maraton. Kötü oynayacağımız maçlarda olacak. Bu maçta yaptığımız hatalardan ders alacağız. Biz hedefleri olan bir takımız. Kayseri Erciyesspor maçında bu hatalarımızı tekrarlamayacağız. Bu haftaki maçımız zor bir maç olacak. Bizimde ligde kalitemiz ortada. Ligde genel olarak sergilediğimiz performansta bunun göstergesi. Bu maçtan 3 puanla döneceğimize inanıyorum" dedi.
Manisaspor'un bir diğer tecrübeli oyuncusu Bekir Yılmaz ise yaptığı açıklamada Torku Konyaspor maçında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirterek, "Rakibimiz 3 puanı bizden daha fazla istedi, daha iyi oynadı ve 3 puanı aldılar. Biz artık bu maçı geride bıraktık. Çünkü önümüzde çok önemli bir Kayseri Erciyesspor maçı var. İyi bir ekiple karşılaşacağımızı biliyoruz. Biz de iyi bir ekibiz. Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. Sabırlı oynayanın, daha fazla isteyenin kazanacağı bir maç olacak. Kayseri Erciyesspor maçından 3 puan alarak Manisa'ya dönmek istiyoruz" diye konuştu.
(ÖND-MFS-MFS-S)

11.12.2012 18:37:00 TSI

Editör: Wan Haber