MANİSA - PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Denizlispor maçından da 3 puanla dönüp çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi. Tarık Almış Spor Tesisleri'nde futbolcular Hasan Ali ve İsmail Dinler ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Erginer, son beş maçta 13 puan toplayarak iyi bir çıkış yaptıklarını söyledi.

Ligde her maçın zor olduğunu ve üst üste zorlu maçlar oynadıklarını dile getiren Teknik Direktör Erginer, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda perşembe günü deplasmanda Sivasspor, daha sonra da ligde deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacaklarını bildirdi. Erginer, şunları kaydetti: "Kupa maçının bizde farklı bir anlamı var. Alt kadroda oynama fırsatı yakalayamayan, formayı yakalamak isteyen oyuncular için bunu bir şans maçı olarak görüyoruz. Yoksa bizim kupada bu anlamda beklentimiz yok. Denizlispor karşılaşması, Çaykur Rizespor maçından daha zor geçecek. Bizim her maça bakışımız aynı. Çok iyi hazırlanarak futbolumuzu en iyi şekilde sahaya yansıtıp 3 puanla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Dinler ise Manisapor'un bir çıkış içinde olduğunu ve bu oyununu oynaması durumunda Türkiye Kupası'nda Sivas deplasmanından da iyi bir sonuç alacağına inandığını söyledi. Ligde ve kupada kolay maç olmadığını vurgulayarak, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir takımız. Her maça tek tek bakıyoruz. Kendi oyunumuzu oynar ve ayağımızı yere basmaya devam edersek Sivas maçında da galip geleceğimize inanıyorum." dedi. Hasan Ali de çıkışının devam etmesi durumunda Manisaspor'un hak ettiği yere geleceğini söyledi. Genç ve başarıya hasret bir takım olduklarını dile getiren Hasan Ali, Sivas ve Denizli maçlarının zor olduğunu ancak gülen tarafın kendileri olmasını istediklerini kaydetti. CİHAN

Editör: Wan Haber