Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında oda üyelerine yönelik kredi protokolü imzalandı.
MTSO Başkanı Bülent Koşmaz, "Türk Ekonomi Bankası Ege Bölge Direktörü Birol Kaya, TEB Manisa Şube Müdürü Hüseyin Elmas, TEB Manisa Kenan Evren Sanayi Sitesi Şube Müdürü Ferhat Kaçmaz, TEB Manisa Şube KOBİ Portföy Yöneticisi Ufuk Can katıldı. Protokol töreninde konuşan MTSO Başkanı Bülent Koşmaz, "TEB yaklaşık 86 yıldır ülkemiz ekonomisine ve bankacılık sektörüne hizmet veren bir kuruluşumuz. Özelikle kobilere yönelik çalışmalarında, kobilere destek olarak el ele hareket etmesi ve bu yaptıklarını uygulamaya koyması, diğer bankalara göre öncelikli konumda görülmektedir. Dünyanın krizlerle boğuştuğu bu dönemde Türkiye ekonomisinde her ne kadar bu krizin içinde olmasa da etkilen ülkeler arasında. Haliyle iş hayatında zaman zaman finansal sorunları olabilir. Bu sorunların çözümünde kobilere destek olması için bir kampanya düzenlendi. Bu kampanya da kobilerimiz dilerlerse 36 aya kadar vadeli 500 bin TL'ye kadar bir kredi kullanma imkanı olacak. Bu kredinin faiz oranı aylık 0.85 oranında olup, diğer bankaların altında bir oran olarak görülmektedir. Eğer isterlerse bu kredide ilk ayı ödemesiz de yapabilirler. Daha sonra ödemelerine düzenli olarak devam edecekler. Bu nefes aldıran kredi kampanyası Nisan sonuna kadar odamızın üyeleri için geçerli olacaktır" dedi.
Protokol hakkında bilgi veren Türk Ekonomi Bankası Ege Bölge Direktörü Birol Kaya, "TEB adına hepinizi saygıyla selamlıyorum. 1927 yılında kurulan 86 yıldır ülkemizin ekonomik ve ticari hayatına hizmet sunan bankamız, stratejik ortak olduğu Kobi'ler için dünya ekonomisinin geçirmekte olduğu zorlu şartlardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Bankamızın hazırladığı son derece cazip 36 ay'a kadar vadeli yüzde 0,85 faiz oranıyla 3 ay ödemesiz 500 bin TL'ye kadar imkan sağladık. Kobilere nefes aldıran kredimizi Nisan sonuna kadar geçerli olacaktır" diye konuştu.
(YB-ERG-Y)

12.02.2013 15:16:29 TSI

Editör: Wan Haber