Manisa Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı'nda, ocak ayında temeli atılan Kenan Evren Sanayi Sitesi (KESS) Köprülü Viyadüğü'ne Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in adının verilmesi ile ilgili önerge kabul edildi.
Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısında MHP'yi yakından ilgilendiren bir önerge görüşüldü. Toplantıyı MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve çok sayıda parti teşkilatı üyesi takip etti. Manisa Belediyesi'nin temelini geçen ay attığı KSS Köprülü Viyadük'ün adının "Alparslan Türkeş Viyadüklü Kavşak" olması ile ilgili önerge, gündeme alındı. Önerge üzerine söz alan MHP'li Belediye Meclis üyesi Hüseyin Köroğlu, Manisa Belediyesi'nin büyük yatırımları arasında yer alan projesine önemli bir devlet büyüğünün isminin verilmesi kararının oybirliğiyle kabul edilmesinin gönüllerinden geçtiğini dile getirdi. Yapılan oylamada önerge, CHP grubunun ret, AK Parti grubunun çekimser oyuna karşılık; MHP'li ve bağımsız üyelerin oylarıyla kabul edildi.
Önergenin kabul edilmesinin ardından kararı alkış ve sloganlarla kutlayan MHP'liler, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, MHP'li Belediye Meclis üyelerine ve Manisa Belediyesi'ne teşekkür ettiler.
(AY-ERG-Y)

07.02.2013 13:11:12 TSI

Editör: Wan Haber