Manisa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Kaya, Okul Aile Birliği Başkanı Zeliha Hasbutçu, El Sanatları Öğretmeni Berkan Köleoğlu, Giyim Üretim Teknoloji Öğretmeni Selda Özkan ile birlikte Manissa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Manisa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Kaya, Giyim Üretim Teknoloji kursu çerçevesinde açılan Türk Bayrağı dikim kursunda dikilen Türk Bayrağını özel bir sandık içerisinde Vali Halil İbrahim Daşöz'e hediye etti.
Manisa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Kaya, "24 alanda 87 çeşit kurs normal statüde 88 işbirliği ile açtığımız 195 kurstan birisi giyim kursumuz. Ekim ayı itibariyle 283 kurs açtık. Ağustos ayında yapılan Hayat Boyu Öğrenme ile Halk Eğitim Planlama Komisyonunda alınan karar gereği milli ve manevi konularda açılacak kurslardan biz de 'Her Eve Bir Bayrak' kampanyası çerçevesinde üç giyim sınıfımızda bayrak dikimini esas aldık. Kurslarda ürettiğimiz bayraklarımızdan sayın valimize hediye etmek istedik" dedi.
Giyim üretim teknoloji öğretmeni Selda Özkan "Amacımız her eve birer bayrak yapmak. Biz bunu öncelikle kursiyerlerimiz ile sağlamak, daha sonra da kursiyerlerimizin aracılığı ile tanıdıklarına bayrak dikmesi ve Manisa'da her evde kendi emekleri olan bir adet bayrak bulunmasını istedik. Çok güzel sonuçlar aldık. Tüm kursiyerlerimiz kendi yaptıkları bayrakları isteyerek, zevkle çalışarak yaptılar" şeklinde konuştu.
Vali Halil İbrahim Daşöz ise "Halk Eğitim müdürümüz, öğretmenlerimizi ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalar yapıyorlar. 'Her Eve Bayrak' kampanyasını çok değerli buluyorum. Halkımızın beceri kazanması, meslek edinmesi, aynı zamanda milli manevi olan bu çalışmalar üzerinde üretim yapmaları ayrı bir değer ifade ediyor. Bu çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
(AY-ÖND-Y)

21.12.2012 20:29:38 TSI

Editör: Wan Haber