Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 12. grupta mücadele eden Manisa Belediyespor Basketbol Takımı, yarın oynayacağı Kuşadası Gençlikspor maçı öncesinde, Gümüş Garden Plaza'nın düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.
Manisa Belediyespor Basketbol Takımı, yarın Atatürk Spor Salonu'nda konuk edeceği Kuşadası Gençlikspor maçı öncesinde, Gümüş Garden Plaza'nın kendileri için organize ettiği kahvaltıya konuk oldu. Kahvaltı nedeniyle işletmeci Ramazan Altınkaya'ya teşekkür eden Manisa Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Emre Akpınar, Manisalı esnafın kendilerine destek vermesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Kahvaltıda açıklamalarda bulunan Manisa Belediyespor Antrenörü Ekrem Öztürk ise, ligde Muğla ve Tire karşısında alınan mağlubiyetlerin ardından Bornova Belediyespor'u 89-81 yenerek moral bulduklarını belirterek, "Cuma günü konuk edeceğimiz Kuşadası'nı da yenerek çıkışa geçmek istiyoruz. Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Ligde şampiyonluk iddiamızı son haftaya kadar sürdürme amacındayız. Son maçımızda Bornova karşısında etkili bir oyun sergileyerek, rakibimizi yenmeyi başardık. Etkili oyunumuzu bu hafta Kuşadası karşısında da sürdürerek, zirvenin takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

BAKETBOLSEVERLERE DESTEK ÇAĞRISI
Manisa Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Emre Akpınar'da, cuma günü saat 17.00'de Atatürk Spor Salonu'nda konuk edecekleri Kuşadası Gençlikspor'u yenmek istediklerini söyledi. Bu karşılaşmada basketbolseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizen Akpınar, "Oyuncularımıza güvenimiz tam. Kuşadası'nı taraftarlarında desteğiyle eli boş göndereceğiz" diye konuştu.
(AY-ERG-Y)

06.12.2012 14:45:10 TSI

Editör: Wan Haber