Bölgesel Amatör Lig'de ligin ilk yarısını liderin dört puan gerisinde tamamlayan Manisa Belediyespor, deplasmanda 3. Lig ekibi Bergama Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı.
Karşılaşmayı Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte Genel Kaptan Muharrem Uzunlar ve çok sayıda futbolseverde izledi. Karşılaşmaya ev sahibi Bergama Belediyespor hızlı başladı. İlk dakikalarda etkili ataklar geliştiren 3. Lig ekibi, 1-0 öne geçmeyi başardı. Geriye düştükten sonra oyunda kontrolü eline alan Manisa Belediyespor, Samet'in golüyle durumu 1-1 yaptı. Etkili ataklarını sürdüren konuk Manisa Belediyespor'da Samet'in yaklaşık 30 metreden sert şutu direkten döndü, topu iyi takip eden Ahmet takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarının sonlarına doğru Manisa Belediyesporlu Enes, rakip ceza sahası içinde düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Samet, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golüne imza atarak ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Manisa Belediyespor, Mehmet Akif'in şık golüyle skoru 4-1'e taşıdı. Kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Bergama Belediyespor, Hüseyin'in golüyle farkı ikiye indirdi. Ancak ataklarını sürdüren Manisa Belediyespor'da Cüneyt, maçın skorunu belirledi ve Manisa Belediyespor, 3. Lig ekibi Bergama Belediyespor'u 5-2 yenerek, ikinci yarısı öncesinde umut verdi.
"TAKIMIMIZ İYİ YOLDA"
Teknik Direktör Hakan Şapçı yönetiminde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Manisa Belediyespor Genel Kaptanı Muharrem Uzunlar, "Öncelikle 3. Lig ekibi karşısında, baştan sona üstün oynayıp, farklı bir galibiyet elde eden oyuncularımızı kutluyoruz. Bergama Belediyespor'da yaptığı yeni transferlerle, ligin ikinci yarısında üst sıraları hedefleyen bir takım. Sonuç itibariyle hazırlık maçı da olsa profesyonel bir takımı kendi evinde farklı yenmeyi başardık. Takımımız iyi yolda diyebiliriz. İnşallah ligin ikinci yarısında çok farklı bir görüntü çizeceğiz" dedi.
"İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI BODRUM'DA"
Devre arasında hazırlık maçlarına devam edeceklerini ifade eden Genel Kaptan Uzunlar, "İkinci hazırlık maçımızı deplasmanda diğer grubun lideri Bodrumspor ile oynayacağız. Hazırlık maçlarında takımımızın son durumunu da görme fırsatı yakalıyoruz. Devre arasını çok iyi değerlendirip, ligin ikinci yarısında hedefe ulaşma amacındayız" diye konuştu.
(YB-ÖND-Y)

14.01.2013 18:52:43 TSI

Editör: Wan Haber