Manisa Belediyespor, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski futbolcusu Serkan Tuğal adına futbol turnuvası düzenledi.
Geçtiğimiz yıl Güzelbahçe Belediyespor ile Tirespor arasındaki maç sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Manisa Belediyespor'un eski futbolcusu Serkan Tuğal adına, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri'nde futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva iki grup halinde yapılırken,Manisaspor, Akhisarspor, Saruhanlı Belediyespor, Manisa Belediyespor, Turgutluspor, Akhisar Yıldırımspor, Manisa İl Özel İdarespor, Çamdibi ve Murat Germen İlköğretim Okulu'nun alt yapı sporcuları katıldı. A Grubunun finalinde Akhisar, Manisa Belediyespor'u 2-0 yenerek şampiyon olurken; B Grubunda ise Manisaspor, Akhisar Yıldırımspor'u 2-1 yenerek şampiyon oldu. Turnuva sonunda şampiyon takımlarla birlikte, katılan takımlara kupa ve sertifika verildi. Güzel bir turnuva olduğunu ifade eden Manisa Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Haktan Tunç, turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.

"TUĞAL'IN ADINI YAŞATACAĞIZ"
Bu yıl ilk kez düzenledikleri turnuvayı her yıl geleneksel hale getirmeyi planladıklarını ifade eden Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, "Önümüzdeki yıllarda turnuvayı daha kapsamlı bir şekilde yapmayı düşünüyoruz. Genç yaşta hayatını kaybeden Serkan'a bir kez daha Allah'tan rağmen, ailesine sabır dileklerimizi iletiyoruz. Serkan Tuğal'ın adını yapacağımız bu organizasyonlarla yaşatmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
(AY-ERG-Y)

07.02.2013 13:52:48 TSI

Editör: Wan Haber