Son haftalarda aldığı galibiyetlerle yükselişe geçen Manisa Belediyespor, evinde İzmirspor'u konuk etti.
Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Manisa Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden İzmirspor'u, Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri'nde konuk etti. Karşılaşmayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, Manisa Belediyespor Kulübü Başkanı Cenk Ergün ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan ve çok sayıda futbolsever izledi. Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmaya ev sahibi Manisa Belediyespor daha istekli başladı. Yağış nedeniyle topu kontrol etmekte zorlanan futbolcular, yüksek toplarla etkili olmaya çalıştı. Rakibi karşısında daha istekli bir görüntü çizen ev sahibi Manisa Belediyespor, karşılaşmanın 27. dakikasında Gökay Abdi'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 43. dakikasında konuk İzmirspor'da Cenk mutlak pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı, başka gol olmayınca Manisa Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Manisa Belediyespor maçın ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başladı. Oyuna Samet'in de dâhil olmasıyla ataklarını sıklaştıran yeşil-beyazlı ekip, 60. dakikada Mehmet Akif'in attığı golle durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra sayısız gol fırsatını değerlendiremeyen ev sahibi ekipte maçın yıldızı Eray, 78. dakikada çok önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca, üst üste üçüncü maçından da galibiyetle ayrılan Manisa Belediyespor, zirvenin 5 puan gerisinde takibini sürdürdü.

LİGİN EN GÜÇLÜ ŞAMPİYON ADAYIYIZ
Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, galibiyet nedeniyle futbolcularını kutladı. Kaliteli bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Şapçı, şöyle konuştu: "Yoğun yağışla birlikte zeminin kötü olması oyunumuzu olumsuz yönde etkiledi. Ancak her türlü kötü şartlara rağmen galip gelen oyuncularımı kutluyorum. Ligin en güçlü şampiyonluk adayı biziz"

BAŞKAN ERGÜN'DEN FUTBOLCULARA TEBRİK
Belediye Başkanı Cengiz Ergün de karşılaşmanın ardından soyunma odasına giderek futbolcuları kutladı. Son dakikaya kadar mücadele ettikleri için futbolcuları tebrik eden Başkan Ergün, şunları söyledi: "Zor şartlarda böylesine bir takımı, bu mücadele gücü ve azminizle yendiğiniz için hepinizi kutluyorum. İnanmışlık, bu güç, bu birliktelik ve arkadaşlık olduğu sürece başarı kaçınılmazdır. Bugünkü performansınızdan dolayı primlerinizi 750 TL yapıyoruz. Başarılarınız bundan sonraki maçlarda da devam etmesini diliyorum"
(AY-HO-Y)

09.12.2012 17:16:24 TSI

Editör: Wan Haber