Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta, ligin ikinci yarısına Salihli Belediyespor maçı ile başlayacak olan Manisa Belediyespor, bu zorlu maç öncesinde son hazırlık maçını Halil Onultmak Tesisleri'nde, İzmir ekibi Bozyaka Yeşiltepespor ile oynadı.
Karşılaşmayı Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Uzunlar, Selçuk Etiz ve İsmail Özer ile birlikte az sayıda futbolseverde izledi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, ev sahibi Manisa Belediyespor, Ahmet ve Samet ile etkili ataklar geliştirdi. Yeşil-beyazlılarda ilk gol Mehmet Akif'ten geldi. Erşan'ın ceza sahası içinde düşürülmesinin ardından maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mehmet Akif, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıya iki takımda farklı on birlerle başladı. ikinci yarıda rakibine oranla daha baskılı gözüken Manisa Belediyespor, 65. dakikada Can'ın 25 metreden attığı şık golle durumu 2-0 yaptı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manisa Belediyespor, 27 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı zorlu Salihli Belediyespor maçı öncesinde moral buldu.
GÖZLER SALİHLİ MAÇINDA
Manisa Belediyespor'da Bozyaka karşısında alınan galibiyet ve iyi oyun teknik heyeti sevindirirken, gözler önümüzdeki hafta oynanacak zorlu Salihli maçına çevrildi. Hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada oyuncularını kutlayan Manisa Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Önümüzdeki hafta ligde rakibimiz olan Salihli Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu maçın öncesinde Bozyaka ile oynadığımız hazırlık maçı, bizim için çok iyi bir prova oldu. Ligde oynayacağımız Salihli maçından galibiyetle ayrılarak, hem ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak, hem de iddiamızı sürdürmek amacındayız. Ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz" dedi.
(AY-ÖND-Y)

20.01.2013 21:45:20 TSI

Editör: Wan Haber