Manisa Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, hafta sonu oynadığı Kuşadası maçından 92-62 galibiyetle ayrılarak 3. Lige yükseldi.
Hafta sonu oynanan Kuşadası Gençlikspor maçından 92-62 galibiyetle ayrılarak 3. Lige çıkmayı garantileyen yeşil-beyazlılarda, Basketbol Şube Sorumlusu Emre Akpınar, elde edilen başarıdan dolayı teknik heyet ve oyuncuları kutladı. Manisa adına önemli bir başarıya imza attıklarını ifade eden Akpınar, "Genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu kadromuzla hedefimize ulaştık. Elde edilen başarının sonunda 3. Lige çıkmayı garantiledik. Ben başta hocamız ve oyuncularımızı elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı kutluyorum. Önümüzdeki yıl çok farklı ve daha güçlü takımların mücadele ettiği bir ligde oynayacağız. Manisa'yı 3. Lig'de de en iyi şekilde temsil edip, kentimize basketbolda da profesyonel bir takım kazandırmak istiyoruz" dedi.

KULÜP BAŞKANI ERGÜN'DEN KUTLAMA
Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün de, basketbol takımını 3. Lige yükselme başarısı gösterdiği için kutladı. Sezon başında kendilerine her branşta başarı hedefi koyduklarını hatırlatan Ergün, "Bu hedefimize doğru yürüyoruz. Basketbolda 3. Lig hedefimize ulaştık. Umarız diğer branşlarda ki sporcularımız da bu başarıların devamını getirirler" diye konuştu.
(YB-ERG-Y)

28.01.2013 14:16:47 TSI

Editör: Wan Haber