Manisa Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu Müdürü Devran Temel, okul öğretmenleriyle beraber Manisa Belediyesi'ni ziyaret etti.
Okulun yeni olmasından dolayı bahçe düzenlemesine ihtiyaç duyulduğunu belirten Okul Müdürü Temel, "Okulumuzun özellikle bahçesinde ve çevre düzenlemesinde eksikliklerimiz vardı. Fen İşleri Müdürlüğü, talebimiz üzerine okul bahçesine bahçe toprağı dökerek, okulun genel temizliği konusunda bizlere yardımcı oldu. Ayrıca belediyemiz tarafından bahçemize bank konularak eksikliklerimiz tamamlandı. Şuanda bahçe öğrencilerimizin rahatça kullanabileceği hale geldi. Yalnızca bahçemizin belirli alanının asfalt ihtiyacı kaldı. Onun da yine belediyemizce yapılmasını rica ediyoruz. Eğitim öğretime bu yıl başlayan bir kurum olarak ihtiyaçlarımıza karşılık veren başta Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Fen İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcımız Cem Çöllü olmak üzere emeği geçen tüm belediye personeline öğrenciler ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.
BAHÇE ASFALTI DA BELEDİYEDEN
Ziyaretlerinden dolayı okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür eden Cem Çöllü de bahçenin asfalt ihtiyacının da kısa sürede karşılanacağını söyledi. Manisa Belediyesi olarak okulların eksikliklerinin giderilmesi konusunda seferber olduklarını belirten Çöllü "Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu'nun talebi üzerine ekiplerimizi okula yönlendirdik ve bahçe düzenlemesini yaptık. Son aşamada da bahçenin asfalt ihtiyacını gidereceğiz. Bu anlamda yaptığımız hizmetlerin takdirle karşılanmasından dolayı mutluyuz. Eğitime hizmeti en önemli görev sayarak başlattığımız çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.
(YB-ÖND-Y)

25.12.2012 18:33:50 TSI

Editör: Wan Haber