Manisa Tarzan Ahmet Bedevi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hakkı Ünal ve okul ile birliği üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu'nu ziyaret ederek, belediyenin okulda yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlköğretim Okulu Müdürü Yardımcısı Ünal, Okul Aile Birliği Başkanı Nuray Kütük ve üyelerini ağırladı. Manisa Belediyesi'nin okullara verdiği destek kapsamında yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini ve eğitim camiası olarak takdirle karşıladıklarını belirten Müdür Yardımcısı Ünal, bu çerçevede okullarına yapılan bahçe düzenlemesi çalışması dolayısıyla da Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti. Ünal, "Eğitim yuvalarımız olan okullara verdiğiniz destek için başta Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bizim okulumuzun da bahçe düzenlemesini yaptınız. Bunun yanı sıra sizlerden birkaç talebimiz daha olacak. Karşılanacağına dair şüphemiz yok" dedi.
Ayrıca, okul olarak AB Commenius Projesi hazırlamakta olduklarını belirten Ünal, proje hakkında Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu'na bilgi verdi.
Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu da, nezaket ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, taleplerinin bundan sonra da imkanlar dahilinde memnuniyetle karşılanacağını söyledi.
(AY-ERG-Y)

16.01.2013 16:47:17 TSI

Editör: Wan Haber