Manisa Belediyesi yönetim kadrosu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında Kuşadası Sürmeli Efes Otel'de düzenlenen koordinasyon toplantısında bir araya geldi.
Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Tabi öncelikle ben şunu belirtmek istiyorum, yaklaşık 15 gün öncesi aramıza katılan, görev değişiklikleri noktasında bazı arkadaşlarımızın, müdürlüklerimizin yer değişikliyle ilgili yeni göreve başlayanlar var. Öncelikle ben şahsım adına, meclis üyeleri adına, başkan yardımcılarım adına kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın" dedi. Yaklaşık 3,5 seneyi geçen bir çalışma sürecini geride bıraktıklarını hatırlatan Başkan Ergün, "29 Mart 2009 tarihinden bugüne kadar bir çalışma sürecini geride bıraktık. Artık son 100 metrenin düzlüğüne herhalde kavuşma noktasındayız. Bundan sonraki 15 aylık sürede ben olaya artık son 100 metre finali olarak değerlendiriyorum. Bu 100 metrelik süre içerisinde, bugüne kadar görev yapmış bulunan, hizmet vermiş olan, yeri değişmiş olan bütün siz değerli müdürlerime öncelikle teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de hepinize inşallah hayırlı hizmetler, hayırlı görevler nasip etsin diyorum. Tabi hiçbir zaman, hiçbir işte yüzde 100 başarı beklenemez ve mükemmeliyetçilik noktasında yüzde 100'ü yakalamak da hiçbir zaman mümkün değildir. Ama genele baktığımızda Manisa Belediyesi'nin ve tüm ekibinin vatandaştan aldığımız tepkiler ve ilgiler, onların bize olan yaklaşımlarını sokağa çıktığımızda ve bize ulaşan veriler neticesinde başarılı olduğumuz bir gerçek. Teknik anlamda veriler, yüzde 70-75'ler oranında bugün Manisa'da vatandaşın Manisa Belediyesi'nin çalışmalarından mutlu olduğu net bir şekilde ortada. O açıdan ben tekrar söylüyorum, bütün çalışan arkadaşlara, sizlere ve bütün birimlerimizde çalışan diğer taşeron ve memur arkadaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.
"DAHA İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ"
Toplantıda çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunacaklarını ve varsa eksiklikleri ortaya çıkaracaklarını belirten Başkan Ergün, "Bu güzellikleri bugüne kadar nasıl Manisa'da yaşattıysak, bundan sonraki süreçte inşallah bunun daha da üzerine koyarak, artılarını ekleyerek artık Manisa'nın değiştiğini ve 'Manisa Değişiyor' sloganını bir marka haline getirme noktasında son 100 metrede daha iyi hizmetleri yapacağımıza inancım sonsuz. Kalan sürede yapılacak çalışmalar, neleri yapabileceğimiz, nerede ne eksiklerimiz var bunları değerlendireceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
(YB-ÖND-Y)

10.12.2012 15:04:11 TSI

Editör: Wan Haber