Manisa Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak ve Zabıta Müdürü Aydoğan İra, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa Belediyesi Basın Merkezi'ni ziyaret ettiler.
Manisa Belediyesi Basın Danışmanı Ertan Korkmaz ve basın merkezinde görevli personeller Ahmet Aydın, Emrah Odabaş, Tuncer Karayılan, Aylin Aşkıngil ve Lokman Öymener'i ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak ve Zabıta Müdürü Aydoğan İra, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazeteciliğin zor meslek olduğunu ve bu zor mesleği yürüten gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Başkan Yardımcısı Açıkdil, "Öncelikle gününüzü tebrik ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Zor şartlarda layıkıyla yerine getirmeye çalıştığınız bu görevde, sizlerle birlikte tüm gazetecilerin gününü kutluyorum" dedi.
Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak ile birlikte Zabıta Müdürü Aydoğan İra'da Çalışan Gazetecilerin Günü'nü kutlayarak, Basın Merkezi'nde görevli personele çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Basın Danışmanı Ertan Korkmaz da, bu anlamlı günde kendilerini unutmadıkları için başkan yardımcıları ve zabıta müdürlüğüne teşekkür etti.
(ÖND-Y)

10.01.2013 16:43:50 TSI

Editör: Wan Haber