Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ederken, Manisa Barosu, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yönetim, teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ederek Galatasaray maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu. Ege'nin tek Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor'a sahip çıkılması gerektiğine dikkat çeken Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, bu başarının kıymetinin bilinmesi gerektiğini savundu.
Manisa Barosu Başkanı Av. Zeynel Balkız, yaptığı konuşmada, "Manisa Barosu, Manisa hudutları içerisinde hukukun, hukuk müessesesinin en üst kurumudur. Serbest Meslek icra eder, ama görevi kamu hizmeti olan bir kuruluşuz. Şimdi biz buradan hem Manisa'yı Süper Lig'de temsil eden Akhisar Belediyespor için, hem de Manisa'nın tümü için bir mesaj vermek istiyoruz.
Hep beraber, 1 Milyon 400 Bin nüfustan oluşan bu Manisa'nın köyleri, kasabaları merkezi, Akhisar'ı, Salihli'si Turgutlu ile gelin beraber hemşerilik ruhu oluşturalım. Maalesef bunu bizim bazı ülkemizin yöresel yerlerinde gayet iyi uyguluyorlar. Elazığ Süper Lig'de oynuyor, ama batını batısında yer alan Manisa, büyük bir il, sanayi ve tarım kenti Akhisarsporumuz ile temsil ediliyor. Eğer Manisa bu sene şampiyon olur ve Süper Lig'e çıkarsa o da bizim için çok sevindirici bir haberdir ve Manisa ilk defa 2 takım ile beraber Süper Lig'de olmuş olacaktır. Manisaspor'a da başarılar diliyoruz, ama şuanda elimizde Akhisar Belediyespor var, bunu iyi değerlendirmemiz lazım, iyi korumamız lazım, iyi destek olmamız lazımdır. Bu ikinci dönem çok önemli, ben buradan sloganı söylüyorum, Akhisarspor düşmemelidir, düşürülmemelidir ve hep beraber destek olmalıyız. Bunu gerek resmi gerek siyasi çevrelerde bunun ile ilgili ne söylenmesi gerekiyorsa, Manisa Barosu söyleyecektir. Biz hukukun üstünlüğünü savunuyoruz, ama bunun yanında hemşerilik ruhu Manisa'nın birliğini ve berberliğini ve bütünlüğünü de savunuyoruz. Hamza hocamızın gayretlerini unutmak mümkün değil, bu ziyaretimiz hem takıma hem de kendisine inşallah bir moral olur, biz sizi ve takımınızı bugün desteklemek ve Galatasaray maçı öncesi size başarı dilemek için buradayız. Sahayı dolduralım bu takımımız için en büyük moral kaynağı olacaktır, bizler de tam kadro tribünlerde olacağız" dedi.
Ziyarete Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, Başkan Yardımcısı Ahmet Sofuoğlu, Baro Spor Komisyonu Başkanı ve Manisa Barosu Futbol Takımı Kaptanı Muzaffer Esenkaya, Spor Komitesi Genel Koordinatörü Burhan Amma, Spor Komitesi Sekreteri Mehmet Özdemir, Spor Komisyonu Üyeleri Bülent Güreş ve Umut Dalkılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Arşlıel, Akhisarlı Avukatlar Osman Aktay, Yüksel Keskin, Hayrettin Çakıcı ve Taner Baş katıldı.
Manisa Barosu heyetini ise Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriya Güneş, Süleyman İşçi ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından karşılandı.
Yapılan kısa sohbetin ardından idmanı gezen Manisa Baro heyeti teknik heyet ve futbolcular tatlı ve çiçek takdim ederken pankart açarak Galatasaray maçında başarılar diledi.
(BG-MFS-MFS-S)

13.02.2013 18:21:04 TSI

Editör: Wan Haber