Antalya'nın Manavgat ilçesinde projesi hazırlanarak ihalesi yapılan Kum mevkindeki 5 bin kişilik stadyum inşaatının zemin çalışmaları başladı.
Manavgat Kum mevkinde yapılacak olan 5 bin kişilik stadyumun zemin çalışmalarının başladığı bildirilirken, Fen İşleri ekiplerinin stadyumun yapılacağı alan tesviye ve temel iyileştirme çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Standartlarına uygun bir şekilde projelendirilen Manavgat Stadyumu'nda A ve B Blok olmak üzere karşılıklı iki adet tribünün yer alacağı, zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra Ocak ayı sonuna doğru temeli atılacak olan stadyumun Mayıs-Haziran aylarında tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yapılacak olan 5 bin kişilik stadyumun, ilçede büyük bir eksikliğini gidereceği belirterek, "Manavgat Belediyemizin temelini atmaya hazırlandığı 5 bin kişilik stadyum büyük bir eksiğini giderecek. Kent merkezindeki mevcut stadyum bir çok etkinlikte yetersiz kalmakta idi. Stadyum, Manavgat Belediyespor için de büyük bir alt yapı desteği olacak. Manavgat halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.
(SK-Y)

26.12.2012 11:49:05 TSI

Editör: Wan Haber