Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü lise ve ilköğretim okulları arası düzenlenen bilgi yarışmasında Özel Bahçeşehir Koleji ve Side Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi birinci oldu.
İlköğretimlerde 36, Liselerde 16 okulun katılımıyla Manavgat 100. Yıl Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen bilgi yarışmasında öğrenciler kıyasıya yarıştı. İlköğretim okulları arası bilgi yarışmasının sonunda Özel Bahçeşehir Koleji birinci, Yunus Emre İlköğretim Okulu ve Çağlayan İlköğretim Okulu ikinci Özel Manavgat Koleji de üçüncü oldu.
Liseler arası bilgi yarışmasın da Birinciliği Side Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi kazanırken, Özel Başarı Bilim Anadolu Lisesi, Özel Çığır Lisesi, Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi, Özel Bahçeşehir Koleji ve Namık Karamancı Fen Lisesi ikinciliği elde etti. Yarışmada Manavgat Anadolu Lisesi, Manavgat Lisesi ve Hatice Sezer Anadolu Öğretmen Lisesi de üçüncü oldu.
Bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ve diğer yetkililer tarafından kitap hediye edildi.
(AK-SÇ-Y)

24.01.2013 18:00:15 TSI

Editör: Wan Haber