Mamak Belediyesi'nin geçtiğimiz aylarda yapımına başladığı gençlik merkezi, aile merkezi, bilgi evi ve kapalı pazaryerini kapsayan kompleks, General Zeki Doğan, Mutlu ve Kutlu mahallelerine hizmet verecek.
Bölgeye ayrı bir değer katacak olan ve dörtlü kompleks şeklinde tasarlanan tesiste gençlik merkezi, aile merkezi, bilgi evi ve kapalı pazaryeri bulunuyor. Kompleksin kaba inşaat çalışması hızla devam ederken, kapalı pazaryerinin de hafriyat alımı tamamlandı. 13 bin 500 metrekarelik kompleksin hemen yanında 6 bin 200 metrekare kapalı pazaryeri bulunuyor. Geniş rekreasyon alanlarının bulunduğu merkez, tarihi konak konseptiyle de büyüleyecek. A'dan Z'ye her imkanın düşünüldüğü tesis beş yıldızlı otel konforunda yapılıyor.
Üç mahallenin kesiştiği noktaya yapılan kompleksin 7'den 70'e herkese hitap edeceğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Hanımlarımızın kendini geliştirebilecekleri ve spor yapabilecekleri, gençlerimizin hoş vakit geçirebilecekleri ve kültürel organizasyonlar yapabilecekleri, öğrencilerimizin de eğitim alabilecekleri bir kompleksin yapımına başladık. Bu kompleksin hemen yanında ise kapalı pazaryeri yapıyoruz" dedi.
Kompleksin Mamak'ın hit projelerinden biri olduğunu vurgulayan Akgül, "Tesis bu sene hizmete açılacak ve bölgenin ciddi ihtiyacını karşılayacak" diye konuştu.
(BK-CC-Y)

21.01.2013 13:07:52 TSI

Editör: Wan Haber