Tekirdağ' ın Malkara ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne 200 metre uzaklıkta Belediye'ye ait çay bahçesi aile çadır köşke giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler kasada bulunan yaklaşık 250 lirayı alarak kayıplara karıştılar.
Edinilen bilgiye göre; Malkara Belediyesi'ne ait Emniyet müdürlüğüne 200 metre uzaklıkta çay bahçesi aile çadır köşkte işletmeci olarak bulunan 37 yaşındaki Abdullah Tunca saat 14.00 sularında Camiatik Mahalesi Sinan paşa caddesi üzerinde bulunan iş yerini açmaya geldiği esnada yan camının kırık olduğunu fark etti. İçeride televizyon receiverin ve bazı şarküteri çeşitlerinin yok olduğunu gören Tunca, vakit kaybetmeden polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerce yaptıkları incelemeler sonrasında camı kırarak içeriye giren kimliği belirsiz kişi veye kişiler çadır köşkten 60 lira değerinde bozuk para, televizyon, receiver içeride bulunan toz içeceklerin ve şarküteri ürünlerinin çalınmış olduğu belirlendi.
Mağdur durumda olduğunu bildiren iş yeri işletmecisi Abdullah Tunca hırsız veya hırsızların biran önce yakalanmasını istediğini söyleyerek şöyle söyledi. Saat 14.00 sularında iş yerimi açmaya geldiğimde yan camın kırık olduğu gördüm ve hırsızlık olabileceği aklıma gelerek hemen içeriye koştum baktığımda televizyonun ve receiverin yok olduğunu görünce hemen polis ekiplerine haber verdim. İlçede bu tip hırsızlık olayları çok arttı. Benim başıma gelen bu olayın bir başkasının başınada gelmemesi için yetkililerin bu duruma bir son vermelerini istiyorum dedi. Çevrede bulunan vatandaşlar ise bu aralar yine Malkara ilçesinde hırsızlık olaylarının arttığını belirterek polisin bu gibi durumlar için tedbir almasını istediler

16.01.2013 17:18:50 TSI

Editör: Wan Haber