Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, kadınlar dayanışma günü etkinliği gerçekleştirilerek, birlik ve beraberlik örneği sergilendi.
Hacettepe Park Restoran'da gerçekleştirilen; tanışma, kaynaşma ve dayanışmayı amaçlayan etkinlikte; yemek yenildi, sohbet edildi, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapılıp, müzik eşliğinde eğlenildi.
Dernek yöneticisi İclal Ağacık Okutan yaptığı konuşmada, "Yemeklerimizi yiyeceğiz, el ele verip doyasıya eğleneceğiz" dedi.
Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Kurtoğlu'nun eşi Nesrin Kurtoğlu, katılanlara hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.
Ankara Malatyalılar Derneği Kadın Kolu Başkanı Medine Ayaz ise, Ankaralı Malatyalı derneklerin dayanışma içinde hareket ettiklerini ve etkinliklerde de bunu ortaya koyduklarını dile getirdi.
Sanatçı Esra Er ve Hamza Altınbaş'ın bağlaması eşliğindeki konser de ilgi görürken, Gülşen Öztürk ise okuduğu deyişlerle geceye renk kattı.
Programın hazırlanmasında emeği geçen Fatma Oktay ve Tülay Okutan'a teşekkür edilirken, öte yandan, 9 Mart'ta Ankara Malatyalılar Derneği, 10 Mart'ta Ankara Arguvanlılar Derneği'nin Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde yemek etkinliği düzenleyeceği belirtildi.
(BÇ-SO-Y)

11.02.2013 16:15:18 TSI

Editör: Wan Haber