Malatya'da, 11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nın ulusal fuara taşıma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 7. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı çalışmalarının devam ettiğini ifade edip, "İlk etapta birlik başkanları ile istişare toplantısı yaptık. Fuarda daha farklı ne tür etkinlik yapacağımızı istişare ediyoruz. Bu yıl fuarımız çok renkli geçecek. İl dışı ekibimiz bölgedeki illeri ziyaret ederek bilgilendirme yapıyor. Fuara katılımcı konusunda yoğun ilgi var" dedi.
Nalçacı, stantların yüzde 65'inin satıldığına dikkat çekerek, fuar süresince buzağı yarışması gibi yarışmaların da düzenleneceğini bildirdi.
7. Doğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nın ulusal fuara taşıma çalışmalarının sürdüğünü de dile getiren Nalçacı, fuarda her yıl bir merhale kat etmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.
(NA-SO-Y)

13.02.2013 12:04:56 TSI

Editör: Wan Haber