Malatya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Başarıya Doğru Projesi kapsamında, SBS birinci deneme sınavı sonuçlarının açıklanmasından sonra Özel İbrahim Yücel Ortaokulu olarak ilk 3'e girmelerini değerlendiren Okulu Müdürü Rıfat Yücel, birçok etkenin başarılarında rol aldığını vurguladı.
Özel İbrahim Yücel Ortaokulu Müdürü Rıfat Yücel yaptığı açıklamada, "Malatya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte yürüttüğü Başarıya Doğru Projesi kapsamında Malatya Valisi Sayın Vasip Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut yaptıkları toplantıda, 217 okuldan ilk 30'a giren okullara teşekkür ederek, başarılarının devamı dileklerinde bulundular. İlk 3'e giren okulumuzun başarılı olmasında birçok etken vardır. Başarılı olmamızı; sistemli ve düzenli çalışmaya borçluyuz" ifadelerini kullandı.
Yücel ayrıca, ek olarak sınav gruplarında sınıf sayılarının en fazla 16 öğrenciyle sınırlı tutulduğunu, haftalık 4 saat ders uygulaması yapıldığını, öğretmenlerin çocuklarla birebir ilgilendiklerini ve çocuklara doğru rehberlik yapıldığını belirterek, başarının da dolayısıyla geldiğini aktardı.
(NA-SO-Y)

31.12.2012 15:25:21 TSI

Editör: Wan Haber