Malatya'da karla mücadele çalışmalarını inceleyen İl Özel İdare Genel Sekreteri İrfan Kaya, kardan kapalı yolların bir an önce açılması için çaba gösterildiğini bildirdi.
İl özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, 17 noktada kurulu bulunan karla mücadele ekiplerinin özveriyle çalıştığını belirterek, Uluköy-Sincik yolunda inceleme yaptı.
Kaya, yapılan çalışmaları şöyle değerlendirdi: ''Yağan kar Uluköy, Sincik yolunu kapatmış durumda, burada 1 dozer, 1 greyder, 1 kepçe ile yol açmaktayız. Bu sene kış geçen yıla rağmen yumuşak geçmekte. Şimdiye kadar kazasız belasız çalışmalar sürdürdük. Burada çalışma yapan ve bu çalışmalarda bizlere destek olan Sayın Valimize, milletvekillerimize, meclis başkanı ve encümenlerimize, muhtarlara teşekkür ediyorum."
Uluköy Muhtarı Abdulvahap Güngör de,''Kar yağışı nedeniyle kapalı olan Uluköy-Sincik yolundaki kar mücadele çalışmalarını görmek için genel sekreterimiz buraya kadar geldi, bizlere moral oldu.Bu sene kış yumuşak geçiyor. Ciddi bir sorunla karşılaşmadık .Bu çalışmalarda emeği geçen tüm yetkililere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
(NA-GS-Y)

19.02.2013 17:16:44 TSI

Editör: Wan Haber