Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarda, yağışlar ve ağaç budama dolayısıyla oluşan çamur ile diğer atıklar, yıkanarak temizleniyor.
Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde yapılan temizlik çalışmalarına, Esenlik Şirketi ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de iştirak ediyor" denildi.
Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Şaban Aşıcı, havaların iyi olmasından faydalanarak, kar yağışı ve ağaç budamalarının ardından oluşan çamur ve atıkları temizlediklerini söyledi.
Hava şartları müsait oldukça temizlik çalışmalarının süreceğini belirten Aşıcı, "Karın erimesiyle birlikte oluşan çamur ve diğer atıkları temizliyoruz. Yıkama çalışmalarını ana arterlerden çevreye doğru yaygınlaştırıyoruz. Şu an Tevfik Temelli Caddesi'nde çalışmalarımız devam ediyor. Gece saatlerinde de ısı sıfırın altına düşmedikçe caddelerdeki yıkama çalışmalarımız sürecek" dedi.
(NA-SO-Y)

30.01.2013 16:49:19 TSI

Editör: Wan Haber