Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bilgilendirme ve istişare toplantılarına devam ediyor.
Ak Parti Mamak İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bölge toplantıları Başak-Bostancık ve Ekin mahallelerinin ardından, Yeşilbayır-Küçükkayaş-ŞahapgürlerBoğaziçi-Akşemsettin-Fahrikorutürk-Duralialıç ve Cengizhan mahallelerinde yapıldı. Mahalleliyi yatırımlar konusunda bilgilendiren Akgül, vatandaşın taleplerini dinleyerek, birinci ağızdan cevap veriyor. Mamak'ta devam eden kentsel ve sosyal dönüşüm yatırımlarını, altyapı, üstyapı, sağlık, spor, kültür ve eğitim çalışmalarını vatandaşlarla paylaşan Akgül, "Yatırımlarımız hem Mamak'a değer katıyor hem de Mamaklılar, yıllarca hayalini kurdukları yatırımlara kavuşuyor" diye konuştu.
Bilgilendirme ve istişare toplantılarına Akgül'ün yanı sıra Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Toplantılarda ilk gündem maddesi bütçe oranları oldu. Mamak Belediyesi'nin mesai ve ikramiyeler de dâhil olmak üzere işçisine borcu bulunmayan ender belediyelerden biri olduğunu kaydeden Akgül, "Bütçe imkânlarını geliştirerek, ilçeye değer katan yatırımları hayata geçirdik. Belediye başarısı bütçe rakamlarıyla doğru orantılıdır. Mamak'ı daha büyük yatırımlar bekliyor" dedi.
İlçede devam eden 7 ayrı kentsel dönüşüm projesi hakkında da bilgi veren Akgül, gecekonduların kalkmasıyla Mamak'ta adeta yeni bir kentin ortaya çıkacağını söyledi. Mamak'ın, yapılan yatırımlarla ve çekim merkezleriyle anılan bir ilçe haline geldiğini ifade eden Akgül, "Yatırımlarımız hem göze hitap ediyor, hem de Mamak'a değer katıyor. Biz önce hayal ettik, ardından söz verdik ve sonra gerçekleştirdik" dedi.
AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer de yapılan toplantıların amacının belediye başkanı ile mahallelileri bir araya getirmek, yapılan hizmetleri ilk ağızdan vatandaşa aktarmak ve vatandaşların taleplerini belediye başkanına doğrudan iletmeleri olduğunu söyledi. Toplantı Akgül'ün vatandaşların sorularını yanıtlamasıyla son buldu.
(BK-YHY-Y)

15.02.2013 11:03:43 TSI

Editör: Wan Haber