Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Kaymakam Ayhan Bayhan, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak ve Çerkezköy Dernekler Şefi Ersin Dal ile birlikte Çerkezköy Uzunköprülüler Derneği'ne ziyarette bulundu.
Gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Uzunköprülüler Dernek Başkanı Ümit Gülden, misafirlerini kapıda karşıladı. Dernek yönetiminin sıkıntı ve sorunlarını dinlemek için düzenlenen ziyarette mahalleli dere ıslah çalışması kapsamında yıkılacak evlerden bahsederek, Kaymakam Bayhan'a bu sürede ne gibi çalışmaların yapılacağını sordu. Mahalle sakinleri yıkılan evlerine karşılık kendilerine devlet tarafından ev yapılmasını istediklerini söyleyerek "Devletten hiçbir beklentimiz yok, tek isteğimiz bizlere ev yapsınlar. Yapılacak olan bu evleri de cüzi miktarlarla ödeyerek, alalım." Dediler.
Vatandaşların taleplerini tek tek not alan Kaymakam Bayhan mahallelilere konu hakkında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ile görüşmelerini tavsiye etti.
Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak güvenlik açısından mahalleliye bilgiler verdi. Diğer mahallelerde olduğu gibi Yıldırım Beyazıt mahallesinde de sıkıntının olmadığını ifade eden Kocabıçak, "Herhangi bir sıkıntıyla karşılaştığınız zaman vakit kaybetmeden 155'i aramanız yetecektir. Emniyet teşkilatı olarak bizler sizlerin huzur ve güvenliği için mücadele ediyoruz. Sizler rahat ve mutlu olacaksınız ki bizlerde yapmış olduğumuz bu görevde başarılı olalım" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak'ın konuşmasının ardından söz alan bir vatandaşta mahallelerinde huzur ve güvenin olduğunu söyleyerek, "geçen yıl yapmış olduğumuz 32 düğünde hiçbir tatsızlık yaşanmadı. Vatandaşlar olarak mahallemizde huzur ve güven içinde yaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

06.02.2013 16:36:19 TSI

Editör: Wan Haber