Karabük mahalle muhtarları tarafından, Şirinevler mahallesine Kardemir D.Ç. Karabükspor'a destek için dev bayrak asıldı.
Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Adatepe Mahallesi Muhtarı Davut Çayır, Şirinevler mahallesi meydanına Kardemir D.Ç. Karabükspor renklerini taşıyan bayrak astıklarını belirterek, "Karabükspor bu kentin olmazsa olmazı" dedi.
Muhtar Çayır, Mahalle Muhtarları Derneği olarak kentin Spor Toto Süper Lig'deki tek temsilcisi Kardemir D.Ç. Karabükspor'a destek olmak için 'bayrak' kampanyası başlattıklarını anlatarak, "Kentimizin olmazsa olmazı, vazgeçilmezi Karabükspor'un muhtarlar olarak her zaman yanındayız. Takımımızın renklerinde demirin kırmızısı ve çeliğin mavisi yer almakta. Kırmızı ve mavi renklerden oluşan bu dev bayrak meydana yakıştı. Karabük'ün ülkemiz genelindeki sesi ve reklamı açısından en büyük katkıyı Karabükspor veriyor. Biz de bu değerimize sahip çıkmayı amaçladık. Bayrak desteğimizin Karabük geneline yayılması için de bazı girişimlerimizde oldu. Esnaf arkadaşlarımıza da destek çağrısı yaptık. Şehirde bulunan esnaf arkadaşlarımızda destek olmalı. Esnaflarda işyerlerine bayrak asmalı. Şehir komple bu çağrıya destek olmalı. Muhtarlar olarak her zaman Karabükspor'un yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Karabük olarak değer verdiğimize değen sesimizi ülke genelinde duyuran Kardemir D.Ç. Karabükspor'a destek olmak Karabük'te yaşayan herkesin, her kesimin görevi olmalıdır diye düşünüyorum. Karabük bizim başka Karabük yok. Karabükspor'da bizim ve başka bir Karabükspor yok" diye konuştu.
(YE-SA-BH-S)

13.02.2013 14:44:58 TSI

Editör: Wan Haber