Mahallelerinde gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Osman Kavuncu ve Esentepe Mahalle Muhtarları Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulunarak,mahalle halkı adına teşekkür ederek plaket verdiler.
Osman Kavuncu ve Esentepe Mahalle Muhtarları Başkan Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret ederek 2012 yılı içerisinde yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşşekür ederek şunları söylediler "Yapılan hizmet ve yatırımlar ile bölge halkı bir şehirde yaşamanın tüm imkan ve konforundan yararlanmaktadırlar. Alt yapı sorunu olmayan bölgemizde yol, kaldırım, bahçe, çevre düzenlemesi, otopark gibi yatırımlar gerçekleştirilmiştir. Ancak gün geçtikçe büyüyen bölgemizde özellikle Osmankavuncu, Keykubat ve Esentepe mahallelerini kapsayan ortak bir alanda modern, üstü kapalı bir Pazar yeri istiyoruz" dediler.
Osman Kavuncu, Esentepe ve Keykubat mahallelerin Organize Sanayi, YeniTerminal, Orta Sanayi, Giyim Sanayi, Traktörcüler Sitesi gibi bir çevrede yer aldığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, büyük ölçekli ve çok amaçlı parkları, geniş yolları, imarmı yapılaşmaları ile önek semtler arasında yer alan bu üç mahallemizin ortak bir merkezinde belediye olarak modern, üstü kapalı ve yine çok amaçlı bir semt Pazar yeri yaptırılacağını bunun için gerekli planlama çalışmaların başlatıldığını söyledi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan bu tür hizmetlerden ve özellikle yatırımların planlanmasında mahalle muhtarlarının fikir ve düşüncelerine başvuruda bulunduklarını bundan dolayı da etkin, verimli ve başarılı yatırım ve hizmetlere imza attıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç bu tür ziyaret ve teşekkürlerin çalışanlara moral verdiğini dolayısı ile tüm ilçe halkının Melikgazili olmanın farklılığını hem paylaşıldığını hem de yaşadığını sözlerine ekledi.
(AÖ-Y)

17.12.2012 13:51:46 TSI

Editör: Wan Haber