Malatya Belediyesi'nin alt yapı çalışmalarını yürüttüğü Koyunoğlu Mahalle Muhtarı Kazım Zengin, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirtti.
Malatya genelinde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sürdüren Malatya Belediyesi, Malatya'nın eski mahallerinden biri olan Koyunoğlu Mahallesi'nde de bu çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmalar kapsamında Koyunoğlu Caddesi'nde sürdürülen çalışmalar tamamlanırken, bu caddeyle bağlantılı bazı sokaklarda ise çalışmalar hava şartlarının elverdiği ölçüde sürdürülüyor. Alt yapısının büyük bir bölümü yenilenen Koyunoğlu Mahallesi'nde bugüne kadar 17500 metrekare kompozit kaldırım, 7500 metrekare cep otopark, 2500 metre yağmur suyu drenaj hattı, 30608 metrekare'de asfalt serimi yapıldı. 70 Aydınlatma direğinin montesini yapan Malatya Belediyesi, ağaçlandırma çalışmalarında da bulunacak.
Koyunoğlu Mahallesi'nde yapılan çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Kazım Zengin, çalışmaların büyük bir bölümünün tamamlandığını, bazı sokaklarda ise çalışmaların halen devam ettiğini söyledi.
Koyunoğlu Mahallesi'nin, Malatya'nın merkezinde olduğunu belirten Muhtar Zengin, "Mahallemiz Malatya Belediyesi hizmet binasının tam karşısında olduğu için, belediyemizi ziyarete gelen herkes önce burayı görüyor. Yapılan çalışmalardan memnunuz. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahallemiz daha da güzelleşecek" dedi.
(BK-Y)

15.02.2013 11:13:18 TSI

Editör: Wan Haber