İtalya'nın Marsilya kentinde 10-12 Ocak tarihlerinde yapılacak olan profesyonel Muay Thai unvan maçına gidecek sporcular belli oldu.
10 rauntluk müsabakalarda Türkiye'yi Do Fighter Spor Kulübü sporcularından Volkan Şimşek, Milli Takım Antrenörü İrfan Berme ve Milli Takımlar Başantrenörü ve menajeri, Profesyonel Faaliyetler Teknik Kurul Başkanı Yasin Urlu temsil edecek. Zorlu müsabaka öncesi açıklama yapan Urlu, amaçlarının Türk'ün gücünü tüm Avrupa'ya göstermek olduğunu söyleyerek, "Tek hedefimiz profesyonel olarak Türk bayrağını Marsilya'da dalgalandırıp İstiklal Marşı'nı okutmak" diye konuştu.
Unvan maçlarında Antalyalı sporculardan madalya bekleyen Yasin Urlu, Adana bölge sporcularından Avrupa 3.'sü Ramazan Çiçek ile 18-20 Ocak günleri arasında Paris'te yapılacak unvan maçına çıkacak. Aralık ayında katıldıkları Kick Boks Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda sporcuların 17 madalyayla döndüğünü hatırlatan Urlu, "Minik ve yıldız sporcularımız 8 altın, 5 gümüş ve 4 bronz madalya alarak şampiyonaya Antalya damgasını vurdu. 10 bin lisanslı kickboks sporcusunun bulunduğu kentte şimdi sıra bizde. Ülke bayrağımızı hem Marsilya hem de Fransa'da dalgalandıracağız" dedi.
(CE-BÇ-S)

05.01.2013 17:09:05 TSI

Editör: Wan Haber