İlkadım Belediyespor'un yarın oynayacağı Vezirköprüspor karşılaşması öncesi kulüp yönetimi, futbolcular ve Vezirköprülüler Derneği Üyeleri ile birlikte dostluk ve moral kahvaltısında bir araya geldi.
Acem Tekkesi'nde düzenlenen kahvaltıda maç öncesi birlik ve beraberlik mesajları verildi. Vezirköprü' ye 3 puan almak için gideceklerini ifade eden İlkadım Belediye Spor Kulübü Başkanı Sezai Onaran,"Vezirköprüspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesi İl merkezinde bulunan Vezirköprülüler Derneği ile bir dostluk kahvaltısı yapmak istedik. Dostluk, kardeşlik ve centilmenliğin köprüsünün ilk adımını bu kahvaltıda atmak istedik. Bu dostluk, kardeşlik ve centilmenliğin hem Vezirköprü'de, hem de sahada devam edeceğini umuyoruz. Her iki takımın sporcularına centilmenlik içersinde sürdüreceği karşılaşmada başarılar diliyorum" dedi.
Kahvaltıda dostluk mesajları verilirken, Vezirköprülüler Dernek Başkanı Recep Aslan ise "Vezirköprü'de oynanacak karşılaşma öncesi İlkadım Belediyespor Kulübü Başkanının ve yöneticilerinin bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dostluk ve centilmenlik içerisinde olduğumuz bu ortamın oynanacak olan müsabakaya da yansımasını temenni ediyor ve her iki takıma da bu karşılaşmada başar diyorum" diye konuştu.
(HAK-Y)

15.12.2012 15:33:53 TSI

Editör: Wan Haber